Rreth Nesh

Të vendosur fort në fushën e hidroponisë, ne jemi një dyqan me një ndalesë të rritjes për të gjitha nevojat tuaja të rritjes së kopshtarisë së brendshme. Qoftë ky një sistem NFT, ndriçimi i rritjes, dherat organike dhe lëndët ushqyese ose thjesht disa kube leshi guri, ne do të kemi produktet dhe informacionin për të përcaktuar rritjen e suksesshme në ambiente të mbyllura.

Ne gjithashtu kujdesemi për kopshtarët e zakonshëm me një gamë të gjerë tokash organike.

Duke tregtuar për më shumë se 20 vjet, ne kemi mësuar të gjithë pasionin dhe kurthet në industrinë hidroponike. Kjo periudhë na ka lënë kohë për të zhvilluar aftësitë tona në ofrimin e një dyqani të ri të madh në internet hidroponik me një ndryshim.

Ne marrim vetëm produkte hidroponike me cilësi të lartë që janë më të qëndrueshme dhe që u besohet të bëjnë punën për të cilën janë bërë. Duke ju lehtësuar nga telashet që pajisjet e shkallës së dytë i sjellin kultivuesit të keqinformuar.

Siguria është prioriteti ynë dhe ne i përmbahemi politikës sonë të mbrojtjes së të dhënave, ndërkohë që sigurojmë që të gjitha dërgesat të na lënë me paketim shtesë aty ku është e nevojshme, për të mbrojtur pajisjet delikate në mënyrë që askush të mos mbetet i frustruar me një llambë që tundet.

Ne kurrë nuk do t'ju dëmtojmë me email të padëshiruar, materiale marketingu ose telefonata (nëse nuk është e nevojshme për porosinë tuaj, sigurisht). Ofruesit tanë të pagesave ofrojnë enkriptim dhe ne nuk ruajmë asnjë detaj karte. Nëse një porosi merret përmes telefonit, detajet e kartës shkatërrohen menjëherë pasi të ketë përfunduar transaksioni.

Ne i mbajmë afër zemrave tona idetë frymëzuese të klientëve tanë, pasi kuptojmë se ato kanë qenë çelësi i suksesit tonë në këtë kohë. Klientët tanë kthehen për shërbimin tonë të besueshëm dhe këshilla të drejtpërdrejta. Ne do të ushqejmë idetë tuaja dhe do t'ju ndihmojmë në misionin tuaj, për të arritur atje ku asnjë kultivues nuk ka arritur më parë! Ne do të marrim kohë për të marrë produktet dhe informacionin e nevojshëm, në mënyrë që klientët tanë të marrin vendime të informuara, duke ditur se këshillat janë në dispozicion, nëse kërkohet.