Kjo politikë e privatësisë përshkruan se si INSERT DOMAIN NAME ("Sajti" ose "ne") mbledh, përdor dhe zbulon të dhënat tuaja personale kur vizitoni ose bëni një blerje nga faqja.

Mbledhja e informacionit personal

Kur vizitoni sajtin, ne mbledhim informacione të caktuara në lidhje me pajisjen tuaj, ndërveprimin tuaj me sajtin dhe informacionin e nevojshëm për të përpunuar blerjet tuaja. Ne gjithashtu mund të mbledhim informacion shtesë nëse na kontaktoni për mbështetjen e klientit. Në këtë Politikë të Privatësisë, ne i referohemi çdo informacioni që mund të identifikojë në mënyrë unike një individ (përfshirë informacionin më poshtë) si "Informacion Personal". Shikoni listën më poshtë për më shumë informacion rreth informacioneve personale që mbledhim dhe pse.

Informacioni i pajisjes

 • Shembuj të informacionit personal të mbledhur: versioni i shfletuesit të internetit, adresa IP, zona kohore, informacioni i cookie-ve, cilat faqe ose produkte shikoni, termat e kërkimit dhe si ndërveproni me sajtin.
 • Qëllimi i grumbullimit: për të ngarkuar faqen me saktësi për ju dhe për të kryer analiza në përdorimin e sajtit për të optimizuar faqen tonë.
 • Burimi i koleksionit: Mbledhur automatikisht kur hyni në faqen tonë duke përdorur skedarë kuki, skedarë regjistrash, beacons në internet, etiketa ose pikselë.
 • Zbulimi për një qëllim biznesi: ndahet me procesorin tonë Shopify.

Informacioni i porosisë

 • Shembuj të informacionit personal të mbledhur: emri, adresa e faturimit, adresa e transportit, informacioni i pagesës (përfshirë numrat e kartës së kreditit, detajet e PayPal, detajet e AmazonPay) adresën e emailit dhe numrin e telefonit.
 • Qëllimi i grumbullimit: për t'ju ofruar produkte ose shërbime për të përmbushur kontratën tonë, për të përpunuar informacionin tuaj të pagesës, për të rregulluar transportin dhe për t'ju ofruar fatura dhe/ose konfirmime porosie, për të komunikuar me ju, për të kontrolluar porositë tona për rrezik ose mashtrim të mundshëm dhe kur janë në linjë me preferencat që keni ndarë me ne, ju ofrojmë informacione ose reklama në lidhje me produktet ose shërbimet tona.
 • Burimi i koleksionit: mbledhur nga ju.
 • Zbulimi për një qëllim biznesi: ndahet me procesorin tonë Shopify.

Informacion për mbështetjen e klientit

 • Shembuj të informacionit personal të mbledhur: emri, adresa e faturimit, adresa e transportit, informacioni i pagesës (përfshirë numrat e kartës së kreditit, detajet e PayPal, detajet e AmazonPay) adresën e emailit dhe numrin e telefonit.
 • Qëllimi i grumbullimit: për të ofruar mbështetje për klientët.
 • Burimi i koleksionit: mbledhur nga ju.

Të miturit

Sajti nuk është i destinuar për individë nën moshën 1 6 vjeç. Ne nuk mbledhim qëllimisht informacione personale nga fëmijët. Nëse jeni prindi ose kujdestari dhe besoni se fëmija juaj na ka dhënë informacione personale, ju lutemi na kontaktoni në adresën e mëposhtme për të kërkuar fshirjen.

Ndarja e informacionit personal

Ne ndajmë të dhënat tuaja personale me ofruesit e shërbimeve për të na ndihmuar të ofrojmë shërbimet tona dhe të përmbushim kontratat tona me ju, siç përshkruhet më sipër. Për shembull:

 • Ne përdorim Shopify për të fuqizuar dyqanin tonë online. Mund të lexoni më shumë rreth mënyrës se si Shopify përdor të dhënat tuaja personale këtu: https://www.shopify.com/legal/privacy .
 • Ne mund t'i ndajmë të dhënat tuaja personale për të qenë në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi, për t'iu përgjigjur një thirrjeje, urdhër kërkimi ose kërkesave të tjera të ligjshme për informacionin që marrim, ose për të mbrojtur ndryshe të drejtat tona.

Reklamim i sjelljes

Siç përshkruhet më lart, ne përdorim të dhënat tuaja personale për t'ju ofruar reklama të synuara ose komunikime marketingu që besojmë se mund të jenë me interes për ju. Për shembull:

 • Ne përdorim Google Analytics për të na ndihmuar të kuptojmë se si klientët tanë e përdorin faqen. Mund të lexoni më shumë rreth mënyrës se si Google përdor të dhënat tuaja personale këtu: https://policies.google.com/privacy?hl=en .Ju gjithashtu mund të tërhiqeni nga Google Analytics këtu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .
 • Ne ndajmë informacione në lidhje me përdorimin tuaj të sitit, blerjet tuaja dhe ndërveprimin tuaj me reklamat tona në faqet e tjera të internetit me partnerët tanë reklamues. Ne mbledhim dhe ndajmë disa nga këto informacione drejtpërdrejt me partnerët tanë reklamues, dhe në disa raste përmes përdorimit të cookies ose teknologjive të tjera të ngjashme (për të cilat ju mund të pranoni, në varësi të vendndodhjes tuaj).
 • Partnerët tanë reklamues përfshijnë Facebook (përfshirë Instagram), Youtube dhe Google Ads.

Për më shumë informacion se si funksionon reklamimi i synuar, mund të vizitoni faqen edukative të Iniciativës së Reklamimit të Rrjetit (“NAI”) në http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work .

Ju mund të tërhiqeni nga reklamimi i synuar duke:

Për më tepër, mund të tërhiqeni nga disa prej këtyre shërbimeve duke vizituar portalin e tërheqjes së Aleancës së Reklamimit Dixhital në: http://optout.aboutads.info/ .

Përdorimi i të dhënave personale

Ne përdorim informacionin tuaj personal për t'ju ofruar shërbimet tona, të cilat përfshijnë: ofrimin e produkteve për shitje, përpunimin e pagesave, dërgimin dhe përmbushjen e porosisë tuaj, dhe mbajtjen tuaj të përditësuar për produktet, shërbimet dhe ofertat e reja.

Baza e ligjshme

Në bazë të Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (“GDPR”), nëse jeni banor i Zonës Ekonomike Evropiane (“EEA”), ne përpunojmë informacionin tuaj personal sipas bazave ligjore të mëposhtme:

 • Pëlqimi juaj;
 • Ekzekutimi i kontratës midis jush dhe Faqes;
 • Pajtueshmëria me detyrimet tona ligjore;
 • Për të mbrojtur interesat tuaja jetike;
 • Mbajtja

Kur bëni një porosi përmes faqes, ne do t'i ruajmë të dhënat tuaja personale për të dhënat tona, përveç nëse dhe derisa të na kërkoni ta fshijmë këtë informacion. Për më shumë informacion mbi të drejtën tuaj të fshirjes, ju lutemi shihni seksionin "Të drejtat tuaja" më poshtë.

Vendimmarrja automatike

Nëse jeni rezident i ZEE-së, keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin bazuar vetëm në vendimmarrje të automatizuar (që përfshin profilizimin), kur ky vendim ka një efekt ligjor mbi ju ose përndryshe ju prek ndjeshëm.

ne mos u përfshini në një vendimmarrje plotësisht të automatizuar që ka një efekt ligjor ose ndryshe të rëndësishëm duke përdorur të dhënat e klientit.

Procesori ynë Shopify përdor vendimmarrje të kufizuar të automatizuar për të parandaluar mashtrimin që nuk ka një efekt ligjor ose të rëndësishëm për ju.

Shërbimet që përfshijnë elementë të vendimmarrjes së automatizuar përfshijnë:

 • Refuzim i përkohshëm i adresave IP të lidhura me transaksione të dështuara të përsëritura. Ky refuzues vazhdon për një numër të vogël orësh.
 • Refuzim i përkohshëm i kartave të kreditit të lidhura me adresat IP të refuzuara. Ky refuzues vazhdon për një numër të vogël ditësh.

  Të drejtat tuaja

  GDPR

  Nëse jeni banor i ZEE-së, keni të drejtë të aksesoni informacionin personal që ne mbajmë për ju, t'i transferoni ato në një shërbim të ri dhe të kërkoni që të dhënat tuaja personale të korrigjohen, përditësohen ose fshihen. Nëse dëshironi të ushtroni këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni përmes informacionit të kontaktit më poshtë.

  INSERT KOMPANIA

  Informacioni juaj personal do të përpunohet fillimisht në Irlandë dhe më pas do të transferohet jashtë Evropës për ruajtje dhe përpunim të mëtejshëm, duke përfshirë Kanada dhe Shtetet e Bashkuara. Për më shumë informacion se si transferimet e të dhënave përputhen me GDPR, shihni Letrën e Bardhë GDPR të Shopify: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR .

  CCPA

  Nëse jeni banor i Kalifornisë, keni të drejtë të aksesoni informacionin personal që ne mbajmë për ju (i njohur gjithashtu si 'E drejta për të ditur'), ​​t'i transferoni ato në një shërbim të ri dhe të kërkoni që të dhënat tuaja personale të korrigjohen , përditësuar ose fshirë. Nëse dëshironi të ushtroni këto të drejta, ju lutemi na kontaktoni përmes informacionit të kontaktit më poshtë

  FUT EMAIL E KOMPANISË

  Nëse dëshironi të caktoni një agjent të autorizuar për të paraqitur këto kërkesa në emrin tuaj, ju lutemi na kontaktoni në adresën e mëposhtme.

  FUT EMAIL E KOMPANISË

  Biskota

  Një cookie është një sasi e vogël informacioni që shkarkohet në kompjuterin ose pajisjen tuaj kur vizitoni faqen tonë. Ne përdorim një sërë cookie-sh të ndryshme, duke përfshirë cookie funksionale, të performancës, reklamave dhe mediave sociale ose përmbajtjes. Cookies e bëjnë më të mirë përvojën tuaj të shfletimit duke lejuar faqen e internetit të kujtojë veprimet dhe preferencat tuaja (të tilla si identifikimi dhe zgjedhja e rajonit). Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë ta rifusni këtë informacion sa herë që ktheheni në sajt ose shfletoni nga një faqe në tjetrën. Cookies gjithashtu ofrojnë informacion se si njerëzit përdorin faqen e internetit, për shembull nëse është hera e parë që e vizitojnë ose nëse janë vizitorë të shpeshtë.

  Ne përdorim cookie-t e mëposhtme për të optimizuar përvojën tuaj në faqen tonë dhe për të ofruar shërbimet tona.

  Cookies të nevojshme për funksionimin e dyqanit

  Emri Funksioni
  _ab Përdoret në lidhje me aksesin te administratori.
  _secure_sesion_id Përdoret në lidhje me lundrimin nëpër një vitrinë.
  karrocë Përdoret në lidhje me karrocat e blerjeve.
  karroca_sig Përdoret në lidhje me arkë.
  karrocat_ts Përdoret në lidhje me arkë.
  arka_token Përdoret në lidhje me arkë.
  sekret Përdoret në lidhje me arkë.
  sigurt_klienti_sig Përdoret në lidhje me hyrjen e klientit.
  vitrinë_digest Përdoret në lidhje me hyrjen e klientit.
  _shopify_u Përdoret për të lehtësuar përditësimin e informacionit të llogarisë së klientit.

  Raportimi dhe Analiza

  Emri Funksioni
  _përcjellja_pëlqimi Preferencat e gjurmimit.
  _faqe_edhe Ndiqni faqet e uljes
  _orig_referruesi Ndiqni faqet e uljes
  _s Shopify analitikë.
  _shopify_fs Shopify analitikë.
  _shopify_s Shopify analitikë.
  _shopify_sa_p Shopify analitika në lidhje me marketingun dhe referimet.
  _shopify_sa_t Shopify analitika në lidhje me marketingun dhe referimet.
  _shopify_y Shopify analitikë.
  _y Shopify analitikë.

  Kohëzgjatja e kohës që një cookie mbetet në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare varet nga fakti nëse është një cookie "i vazhdueshëm" ose "sesion". Kukit e sesionit zgjasin derisa të ndaloni shfletimin dhe kukit e vazhdueshme zgjasin derisa të skadojnë ose të fshihen. Shumica e kukive që përdorim janë të qëndrueshme dhe do të skadojnë nga 30 minuta deri në dy vjet nga data kur janë shkarkuar në pajisjen tuaj.

  Ju mund të kontrolloni dhe menaxhoni cookies në mënyra të ndryshme. Ju lutemi mbani në mend se heqja ose bllokimi i cookies mund të ndikojë negativisht në përvojën tuaj të përdoruesit dhe pjesë të faqes sonë të internetit mund të mos jenë më plotësisht të aksesueshme.

  Shumica e shfletuesve pranojnë automatikisht cookie-t, por ju mund të zgjidhni nëse do të pranoni ose jo cookie përmes kontrolleve të shfletuesit tuaj, që shpesh gjenden në menynë "Vegla" ose "Preferencat" të shfletuesit tuaj. Për më shumë informacion se si të modifikoni cilësimet e shfletuesit tuaj ose si të bllokoni, menaxhoni ose filtroni kukit mund të gjenden në skedarin e ndihmës së shfletuesit tuaj ose nëpërmjet sajteve të tilla si www.allaboutcookies.org .

  Për më tepër, ju lutemi vini re se bllokimi i kukive mund të mos parandalojë plotësisht mënyrën se si ne ndajmë informacionin me palët e treta, siç janë partnerët tanë reklamues. Për të ushtruar të drejtat tuaja ose për të hequr dorë nga disa përdorime të informacionit tuaj nga këto palë, ju lutemi ndiqni udhëzimet në seksionin "Reklamimi i sjelljes" më sipër.

  Mos gjurmo

  Ju lutemi vini re se për shkak se nuk ka një kuptim të qëndrueshëm të industrisë se si t'i përgjigjemi sinjaleve "Mos gjurmoni", ne nuk i ndryshojmë praktikat tona të mbledhjes dhe përdorimit të të dhënave kur zbulojmë një sinjal të tillë nga shfletuesi juaj.

  Ndryshimet

  Ne mund ta përditësojmë këtë Politikë të Privatësisë herë pas here në mënyrë që të reflektojmë, për shembull, ndryshimet në praktikat tona ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore.

  Kontaktoni

  Për më shumë informacion rreth praktikave tona të privatësisë, nëse keni pyetje, ose nëse dëshironi të bëni një ankesë, ju lutemi na kontaktoni me e-mail në [adresën e emailit] ose me postë duke përdorur detajet e dhëna më poshtë:

  FUT DETAJET E KOMPANISË

  Përditësimi i fundit: 12/10/2020

  Nëse nuk jeni të kënaqur me përgjigjen tonë ndaj ankesës suaj, ju keni të drejtë të paraqisni ankesën tuaj tek autoriteti përkatës për mbrojtjen e të dhënave. Ju mund të kontaktoni autoritetin tuaj lokal për mbrojtjen e të dhënave ose autoritetin tonë mbikëqyrës këtu: https://ico.org.uk/make-a-complaint/