Ju keni të drejtë të përfundoni çdo Marrëveshje shërbimesh, për çfarëdo arsye, duke përfshirë përfundimin e shërbimeve që tashmë janë duke u zhvilluar. Rimbursimet do të ofrohen për produktet vetëm në rastet kur një dërgesë konsiderohet se është larguar tashmë nga ambientet tona. Tarifa e dërgesës do të dyfishohet për kthimin e produktit, duke u siguruar ende në paketimin e tij origjinal të pahapur. Çdo para që na është paguar dhe që përbën pagesë në lidhje me ofrimin e Shërbimeve të papërdorura, do të rimbursohet, minus koston e së njëjtës tarifë dërgimi dhe grumbullimi. Qendra Norfolk Lights & Hydroponics kërkon një njoftim minimal 24 orësh për të anuluar me email, personalisht, 'mesazh me tekst' të telefonit celular ose thirrje telefonike. Çdo mjet tjetër do të pranohet me kusht që të konfirmohet me shkrim.

Ne rezervojmë të drejtën të vendosim një tarifë prej 25 £ për të mbuluar çdo shpenzim administrativ të mëvonshëm. Nëse njoftimi bëhet përpara orës 14:00 të së njëjtës ditë, përpara se ngarkesa të largohet nga ambientet tona, ne do të rimbursojmë plotësisht.

Garanci & Garanci

Ne kemi një politikë të garantuar 14-ditore të kthimit të parave, që do të thotë se keni 30 ditë pas marrjes së artikullit tuaj për të kërkuar një kthim dhe një rimbursim të plotë nëse nuk jeni të kënaqur me artikullin tuaj.

Kthimet

Për t'u kualifikuar për një kthim, do t'ju duhet fatura ose dëshmia e blerjes. Për të filluar një kthim, mund të na kontaktoni në INSERT EMAIL Nëse kthimi juaj pranohet, ne do t'ju dërgojmë një etiketë transporti kthimi (përmes emailit), si dhe udhëzime se si dhe ku të dërgoni paketën tuaj. Artikujt e dërguar tek ne pa kërkuar më parë kthim nuk do të pranohen. 

Ju gjithmonë mund të na kontaktoni për çdo pyetje kthimi në INSERT EMAIL

Dëmet dhe çështjet 
Ju lutemi, inspektoni porosinë tuaj pas pranimit dhe na kontaktoni menjëherë nëse artikulli është i dëmtuar, i dëmtuar ose nëse merrni artikullin e gabuar, në mënyrë që ne të vlerësojmë problemin dhe ta rregullojmë atë.

Artikuj të pakthyeshëm 
Fatkeqësisht, ne nuk mund të pranojmë kthime në artikujt e shitjes ose kartat e dhuratave.

Shkëmbimet 
Mënyra më e shpejtë për t'u siguruar që të merrni atë që dëshironi është të ktheni artikullin që keni dhe pasi kthimi të pranohet, bëni një blerje të veçantë për artikullin e ri.

Rimbursimet 
Ne do t'ju njoftojmë pasi të kemi marrë dhe inspektuar kthimin tuaj dhe do t'ju njoftojmë nëse rimbursimi është miratuar apo jo. Nëse miratohet, do të rimbursoheni automatikisht në mënyrën tuaj origjinale të pagesës. Ju lutemi mbani mend se mund të duhet pak kohë që banka ose kompania juaj e kartës së kreditit të përpunojë dhe postojë gjithashtu rimbursimin.